RefleX

RefleX is een innovatieve en effectieve methode om de onmiddellijke bloedcirculatie te verhogen en rimpels van de huid te verminderen zonder pijn of bijwerkingen. Door gebruik te maken van deze beproefde techniek van lokale stimulatie van de bloedstroom, worden uw cellen gerevitaliseerd en op natuurlijke wijze versterkt. Het kan worden gebruikt tegen tandvleesproblemen in de mond of uitwendig op het lichaam.

Hoe werkt RefleX?

RefleX traint meer dan dertig gezichtsspieren in slechts één minuut training per dag terwijl het in de mond wordt gebruikt. Om de gestreste spieren de nodige rust te geven voor regeneratie, is het raadzaam om na elke sessie 24 uur te rusten. Dit voorkomt “overtraining” van de spieren. RefleX is een effectieve, pijnloze en bijwerkingsvrije methode om de ernst van rimpels te verminderen en de lokale doorbloeding te stimuleren waar andere technieken niet voldoende zijn.

Hoe beïnvloeden mechanische trillingen onze huid en het onderliggende weefsel?

Vibratietraining wordt al met veel succes gebruikt voor een verscheidenheid aan medische behandelingen. Bij trillingen kan lichaamsweefsel, b.v. spieren, huid, botten en zenuwen kunnen worden getraind en versterkt. Vibratietraining produceert ook hormonen die vetweefsel afbreken en bindweefsel versterken. Elke spier heeft een rekreflex, dit effect wordt gebruikt in de RefleX-trillingen. De vibratie verhoogt de keratineproductie en maakt de huid steviger. Daarnaast verwijden de bloedvaten zich door trillingen, zichtbaar op de roze huid na “training” en merkbaar als een licht tintelend gevoel.

Hoe kun je het
verouderingsproces verminderen?

Er zijn geen wondermiddelen voor veroudering, hoewel veel producten beweren van wel. Sommige mensen zijn gezegend met een stevige huid tot op hoge leeftijd, terwijl de huid van anderen eerder veroudert. Genetische factoren en omgevingsinvloeden zijn hiervoor grotendeels verantwoordelijk. Buiten onze genetische samenstelling kunnen we echter de snelheid en grootte van rimpels positief beïnvloeden, idealiter door spiertraining en een gezond dieet. We kunnen veel doen om onze huid zo lang mogelijk strak te houden.

Hoe kunnen we u helpen?

Reserveer uw afspraak om een ​​oplossing op maat te vinden voor uw situatie. Laat onze experts u duidelijke, gerichte en efficiënte oplossingen presenteren om uw succes te maximaliseren.

Samen zijn we sterker!

Bel ons op

+31 297 743572

info@bodyplaza.eu